Gaivios, pavasariškos salotos. Būtinai rekomenduoju pasigaminti. Jei žuvį rinksitės kaip ir aš - skumbrę, tai naudokite karšto rūkymo. Nepamirškite įdėti šviežių svogūno laiškų, jeigu jų neturite - pakeiskite svogūnu, tik jo nepadaugikite. Bet visgi aš patarčiau rinkti laiškus, jie salotoms suteikia gaivumo.
Reikės:
- karšto rūkymo skumbrės,
- 200 g virtų ryžių,
- 1 šviežio agurko,
- pundelio šviežių svogūno laiškų,
- druskos,
- maltų juodųjų pipirų,
- 1 v.š. majonezo.
Žuvį supjaustyti stambokais gabalėliais, susmulkinti agurką, svogūno laiškus. Ryžius, žuvį, daržoves sudėti į bendrą indą, pabarstyti prieskonių ir išmaišyti su majonezu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą