2014-06-22

Špinatų salotos su braškėm ir mozzarella

Man špinatų ir braškių derinys yra nepakartojamas. Jeigu Jums dar neteko tuo įsitikinti, būtinai pabandykit. Salotoms rinkitės mažus špinatų lapelius, jie skanesni ir estetiškiau atrodo. Manieji buvo kiek didoki, todėl juos pjausčiau. Jeigu norite, graikiškus riešutus galite pakeisti pakepintomis migdolų riekelėmis. O vietoj mozzarellos galit dėti fetą. Skanaus!

Aš gaminau taip:
Į lėkštę dėjau pjaustytus špinatus, per pusę perpjautas braškes, plėšytą mozzarellą, graikinius riešutus. Ant viršaus užpyliau padažą, pagamintą iš medaus, citrinos sulčių, smulkiai kapoto mažo čili pipiro, maltų 5 pipirų mišinio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą