2014-02-15

Profitroliai su lašišos įdaru

Visai neseniai begaminant profitrolius į galvą šovė mintis, jog nebūtinai jie turi būti įdaryti saldžiu kremu. Ir iš karto mintyse pradėjau dėlioti receptą, kurio rezultatas matyti nuotraukose. Lašiša, mano manymu, profitroliuose tiko puikiai. Gavosi labai gardūs, gaivūs užkandukai. Turiu prisipažinti, kad tikrai likau sužavėta šia profitrolių įdarymo nesaldžiais įdarais, idėja. Man atrodo, kad ir ką bepasirinkčiau, viskas tiks. Kitą kartą bandyčiau dėti kumpį, sumaišytą su Philadelphia ir žalumynais arba krabų lazdeles su sūriu ir majonezu. Prigaminus kalną tokių mažų užkandukų drąsiai galima būrį draugų pavaišinti. Būtinai pabandykit. :)

Kadangi bazinis profitrolių receptas yra čia, jo neperrašinėsiu. Juo ir vadovaukitės, tik, į tešlą nedėkite cukraus.

Įdarui reikės:
  • 250 g Philadelphia sūrio,
  • 200 g rūkytos lašišos,
  • 2 v.š. smulkintų šviežių krapų,
  • 0,5 a.š. penkių pipirų mišinio,
  • 0,5 a.š. maltos saldžiosios paprikos,
  • žiupsnelio druskos,
  • 1 v.š. citrinos sulčių.

Lašišą susmulkiname maisto trintuvu, sumaišome su Philadelphia ir kitais priedais. Masę sukrečiame į konditerinį maišelį ir įdarome pyragėlius.
Skanaus!


Ačiū, kad be mano sutikimo nekopijuojate mano nuotraukų! :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą