Dviems porcijoms reikės:
- kelių aisbergo salotų lapų,
- 3 bulvių,
- gabalėlio k.r. šoninės,
- 1 pomidoro,
- 1 agurko,
- pusės svogūno,
- 2 virtų kiaušinių,
- parmezano sūrio,
- kelių krapų šakelių,
- majonezo,
- 2 v.š. virinto vandens,
- 1 a.š. bulvių prieskonių,
- 1 v.š. alyvuogių aliejaus.
Bulves nuskusti, stambiai supjaustyti ir apvirti pasūdytame vandenyje. Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų, suberti bulvių prieskonius ir sudėti apvirusias bulves, apkepinti. Atskirai apkepti šoninės juosteles. Salotų lapus suplėšyti ir išdėlioti lėkštėje, paskleisti bulvių gabalėlius, supjaustyti ir išdėlioti daržoves, uždėti pjaustytą virtą kiaušinį, stambiai tarkuotą sūrį. Viską užpilti padažu, padarytu iš majonezo, vandens ir smulkintų krapų.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą