2013-08-06

Lašišos salotos su skrebučiais


O ką belieka valgyti, kai karštis verčia iš koto? Mes tokiomis dienomis gaivinamės tik šviežiomis salotomis :)

Dviems porcijoms reikės:
  • 100 g rūkytos lašišos,
  • 2 riekių skrudinimo duonos,
  • kelių aisbergo salotų lapų,
  • 1 pomidoro,
  • 1 agurko,
  • 2 virtų kiaušinių,
  • saujelės krapų,
  • 2 v.š. majonezo,
  • 2 v.š. virinto vandens.

Lėkštėje išdėlioti plėšytas salotas, pjaustytą pomidorą, agurką, virtus kiaušinius, lašišos gabalėlius ir viską gausiai apibarstyti krapais. Užpilti padažu pagamintu iš majonezo ir vandens. Duoną paskrudinti tosteryje, o jeigu jo nėra - orkaitėje. Supjaustyti kubeliais ir išdėlioti aplink salotas.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą