O ką belieka valgyti, kai karštis verčia iš koto? Mes tokiomis dienomis gaivinamės tik šviežiomis salotomis :)
Dviems porcijoms reikės:
- 100 g rūkytos lašišos,
- 2 riekių skrudinimo duonos,
- kelių aisbergo salotų lapų,
- 1 pomidoro,
- 1 agurko,
- 2 virtų kiaušinių,
- saujelės krapų,
- 2 v.š. majonezo,
- 2 v.š. virinto vandens.
Lėkštėje išdėlioti plėšytas salotas, pjaustytą pomidorą, agurką, virtus kiaušinius, lašišos gabalėlius ir viską gausiai apibarstyti krapais. Užpilti padažu pagamintu iš majonezo ir vandens. Duoną paskrudinti tosteryje, o jeigu jo nėra - orkaitėje. Supjaustyti kubeliais ir išdėlioti aplink salotas.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą