Tikrai tikrai gardžios salotos. Galima valgyti ir kaip užkandį, tačiau aš jas patiekiau kaip pagrindinį patiekalą. Norint jas padaryti dar sotesnes, siūlyčiau įdėti rūkyto kumpio.
2 porcijoms reikia:
- 1 nedidelio brokolio,
- 1 nedidelio raudonojo svogūno,
- 1 raudonosios paprikos,
- 3 v.š. migdolų plokštelių,
- 3 v.š. majonezo,
- 1 v.š. vandens,
- 1 skiltelės česnako,
- 200 g koldūnų su mėgstamu įdaru (naudojau koldūnus su vištiena).
Koldūnus išverdame kaip nurodyta ant pakelio ir atvėsiname. Brokolį išskirstome nedideliais žiedynais ir išverdame pasūdytame vandenyje, tada sudedame į ledinį vandenį, kiek palaikome ir nuvarviname. Svogūną supjaustome smulkiai, papriką stambiau. Migdolus pakepiname sausoje keptuvėje. Į lėkštę dedame koldūnus, daržoves ir viską užpilame padažu, pagamintu iš majonezo, vandens ir spausto česnako. Ant viršaus pabarstome migdolų plokštelių.
Idėją pasiskolinau iš http://whatshouldimaketonight.blogspot.com/
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą