2014-04-07

Skumbrės ir ryžių salotos


Gaivios, pavasariškos salotos. Būtinai rekomenduoju pasigaminti. Jei žuvį rinksitės kaip ir aš - skumbrę, tai naudokite karšto rūkymo. Nepamirškite įdėti šviežių svogūno laiškų, jeigu jų neturite - pakeiskite svogūnu, tik jo nepadaugikite. Bet visgi aš patarčiau rinkti laiškus, jie salotoms suteikia gaivumo.

Reikės:
  • karšto rūkymo skumbrės,
  • 200 g virtų ryžių,
  • 1 šviežio agurko,
  • pundelio šviežių svogūno laiškų,
  • druskos,
  • maltų juodųjų pipirų,
  • 1 v.š. majonezo.

Žuvį supjaustyti stambokais gabalėliais, susmulkinti agurką, svogūno laiškus. Ryžius, žuvį, daržoves sudėti į bendrą indą, pabarstyti prieskonių ir išmaišyti su majonezu.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą